Home
       Wie zijn wij
       Wie is waar
       Activiteiten
       Geregistreerde bezoekers
       C.O.M. nieuws
          2008 - C.O.M. Hasselt
          2009 - C.O.M. Piacenza
          2010 - C.O.M. Matosinhos
          2011 - C.O.M. Tours
          2012 - C.O.M. Almeria
          2013 - C.O.M - Hasselt
       Enquête

Artikelen
       Nomenclatuur

Standaarden

Foto's
       Kleurkanaries

Weblogs

Forum

Te koop

Links
       Plaats link naar Ornivaria

Support
       Veel gestelde vragen
       Contact

GO
Aanmelden
Nieuwtjes
Heb je ook zin om iets te vertellen aan je vrienden vogelliefhebbers? Wil je ook een artikeltje schrijven en publiceren. Neem vandaag nog contact. Als auteur kun je op deze website zelf artikels publiceren.
Zoek in blog
Home • Hier bent u:  Weblogs  
Bekijk blog Minimaliseren
jul 29

Geplaatst door: Gilbert Vanden Borre
zondag 29 juli 2007 14:04

 
Orni-vrienden
Heel wat liefhebbers hebben me al gevraagd hoe het komt dat mijn website http://www.givabo.net al een tijdje offline is. Of in ieder geval bijna geen inhoud (meer) bevat. De reden hiervoor is simpel. Ik had gewoon geen tijd.
Ten eerste heeft mijn goede vriend Bill Gates me heel wat werk bezorgd. Nadat ik zijn ontwikkelomgeving asp.net 1.1 onder de knie had zadelde hij me steeds weer op met iets nieuws: asp.net 2.0, nieuwe versies van het contentmanagementsysteem dotnetnuke, nieuwe versies van bepaalde modules... Heel wat tijd nodig om dit alles even in te studeren. En een aantal websites voor klanten online te brengen.
Ten tweede een inflatie als ik dat zo mag zeggen van professionele bezigheden. Scholen en leraars helpen; mijn studiebureau Stabiton runnen; de woning van mijn kinderen ontwerpen... En natuurlijk af en toe mijn vrouw wat helpen in de kweekperiode.
Maar wees gerust die website komt eraan en professioneler dan voorheen.
Toen dacht ik bij mezelf waarom niet eerst eens een website online brengen door en voor al onze ornithologische vrienden. En natuurlijk zoveel mogelijk gratis. Dit laatste is trouwens altijd mijn uitgangspunt zeker als het informatieoverdracht betreft. Sponsoring moeten we dan later wel zoeken. Daar maak ik me nu nog geen zorgen over. Daar vinden we wel een oplossing voor.
Vandaag werd dan ook de eerste stap gezet. Heb ondertussen al een paar mensen aangesproken of ze bereid zijn om hieraan mee te werken. En de eerste reacties waren al positief. Voel je je aangesproken en heb je je sporen op de een of andere manier in de ornithologische wereld al verdiend geef dan een seintje.
Vriendelijke groeten
Gilbert Vanden Borre

Tags:
 
HomeArtikelenStandaardenWeblogsForumTe koopLinks
Hosting en Design :: Stabiton bvba2007 • Hosting en Design © Stabiton bvba Gebruiksovereenkomst | Privacybeleid | 2019-06-20