Home
       Wie zijn wij
       Wie is waar
       Activiteiten
       Geregistreerde bezoekers
       C.O.M. nieuws
          2008 - C.O.M. Hasselt
          2009 - C.O.M. Piacenza
          2010 - C.O.M. Matosinhos
          2011 - C.O.M. Tours
          2012 - C.O.M. Almeria
          2013 - C.O.M - Hasselt
       Enquête

Artikelen
       Nomenclatuur

Standaarden

Foto's
       Kleurkanaries

Weblogs

Forum

Te koop

Links
       Plaats link naar Ornivaria

Support
       Veel gestelde vragen
       Contact

GO
Aanmelden
Nieuwtjes
We hebben voor de wereldkampioenschappen C.O.M. zelf het initiatief genomen om het palmares op onze website aan te bieden. Indien er interesse bestaat om andere tentoonstellingsresultaten mee te delen zoals deze van speciaalclubs of nationale of regionale tentoonstellingen laat het ons dan weten. Het palmares van de laatste wereldkampioenschappen kunnen jullie alvast vinden op de 2011 - C.O.M - Tours pagina.
Home • Hier bent u:  Home  
Welkom op de website Ornivaria       Minimaliseren
8 december 2009 :: Vitaminenconverter
Liefhebbers die wat willen puzzelen en zich zorgen maken over het vitaminengehalte in de voeding dat ze aan hun vogels geven kunnen een tool gebruiken om de waarden te herrekenen in gebruikelijke en verstaanbare massa's, kg, g, mg, cmg. Deze tool is te vinden onder de rubriek artikelen - voeding en producten
22 maart 2009 :: Geregistreerd en geen toegangscode ontvangen
Door enkele instellingen die onze provider aan onze website heeft aangebracht bij onderhoudswerken was onze e-mail server tijdelijk off-line. Liefhebbers die op dat moment zich hebben proberen te registreren hebben geen eerste inlogcode ontvangen en zijn dus niet geregistreerd. Gelieve u met een andere gebruikersnaam opnieuw te registreren.
31 januari 2009 :: Geprobeerd om ons Forum Te koop te beschadigen
Recent heeft men geprobeerd om ons forum Te koop te beschadigen. Meer bepaald heeft de persoon L.V.N. zich op onze website zeer kort geregistreerd en op ons forum Te koop een boodschap achtergelaten. Hierbij verwees hij naar een website avescenterPUNTcom. Hierna heeft hij zich onmiddellijk als geregistreerde bezoeker afgemeld. We wilden jullie gewoon ter informatie dit voorval meedelen. Zoals jullie weten is het forum Te koop gratis voor alle vogelliefhebbers. We zijn immers van oordeel dat een website door en voor vogelliefhebbers zo veel mogelijk gratis moet zijn. Wij hopen dat jullie deze service zullen waarderen en er ook gebruik van maken.
9 januari 2009 :: Steekkaarten van de Standaard ANBvV-KBOF-NBvV van 2006
Ben je een geregistreerde bezoeker dan kun je 80 nieuwe artikels raadplegen. Deze keer zijn het de steekkaarten van de standaard van de klassieke kleuren van de ANBvV-KBOF-NBvV van 2006. Dit zijn voor de liefhebber uitstekende hulpmiddelen om in één oogopslag te ontdekken wat er over een bepaalde kleurslag verspreid staat in deze standaard. Ga even op verkenning.
1 december 2008 :: Tentoonstellingen
Zin om nog tentoonstellingen in je buurt of verder te bezoeken deze maand? Ga al eens kijken op de kalender: klik even hier naar activiteiten
21 augustus 2008 :: Het ornithologisch fotoalbum van ornivaria online.
Kijk even hier naar foto's
16 maart 2008 :: Nieuwe enquête voor de geregistreerde bezoekers
Een nieuwe enquête speciaal voor de geregistreerde bezoekers. Klik hier
25 januari 2008 :: Ornivaria online
Eindelijk is het zover. De website 'Ornivaria' is online. Een nieuwe website door en voor alle Ornithologische liefhebbers. In het bijzonder voor diegenen die het houden, het verzorgen, het kweken en het tentoonstellen van hun gevleugelde vrienden diep in hun hart dragen.
De talrijke plaatselijke verenigingen die zovele jaren het beste van zichzelf hebben gegeven om zovele liefhebbers te onderhouden en theoretische en praktische kennis bij te brengen over deze hobby – en die dit nu nog steeds doen – krijgen het steeds moeilijker. Dit is vooral zo omdat diegenen die deze hobby willen beoefenen zelf wil bepalen wanneer en hoe zij dit willen doen. Aan deze nieuwe behoeften wil deze website een antwoord bieden.
Wij hopen dat wij daartoe een bijdrage kunnen leveren. Maar alleen kunnen wij dit niet. Uw inzet en ondersteuning – hoe klein ook – is nodig om dit initiatief te helpen slagen. Willen jullie ons daarbij helpen?
Mogen we jullie vragen om even door deze website te surfen. Suggesties te doen daar waar mogelijk om deze website te verbeteren, nieuwe inhoud te geven en uw kennis en ervaring mee te delen.
Noteer alvast deze website in je favorieten en kom af en toe eens kijken. Nog een aangenaam verblijf toegewenst.
 
Het ornivaria team
 
HomeArtikelenStandaardenWeblogsForumTe koopLinks
Hosting en Design :: Stabiton bvba2007 • Hosting en Design © Stabiton bvba Gebruiksovereenkomst | Privacybeleid | 2019-08-20